Loterij en Veiling Maandag 8 maart

We organiseren een online Event met veiling en tombola. Waag een kans en koop één of meerdere loten voor de tombola waarmee je het versierde portret van Friezin, spionne en dansers Mata Hari (1876-1917) kan winnen! Voor de verloting van Mata Hari kan je hier je lot kopen.

Op deze avond veilen we ook zeven bijzondere vrouwen portretten gemaakt door beeldend kunstenaar Marijke Schurink. Uw gastvrouw op deze avond is theater vakvrouw Niki Romijn met aan haar rechterhand veilingmeester en beeldend kunstenaar Theo van Delft. Het belooft een spannende avond te worden die start om 20.30 uur. De volgende kunstwerken worden geveild: Dirkje Kuik, Fien de la Mar, Ellin Robles, Sara de Swart, Cornélie Tendelo, en Catharina van Tussenbroek.

Door te klikken op de naam krijgt u meer informatie over de te veilen kavels.
Als u wilt deelnemen aan het event op 8 maart om 20.30 uur, stuur dan een email naar mail@marijkeschurink.com. Wij sturen jou dan een link van de ZOOM meeting.

Welkom in onze Winkel

101 Versierde vrouwen portretten te koop.

Laat je raken door een mysterieuze, stoere of romantische blik. Door een zeeëgel, rood draadje of rozenblaadjes verwerkt in een portret. Winkel door de hele serie en kies één of meerdere portretten om je huis of werkruimte te verfraaien.

Je kan per tijdvak zoeken in de collectie 101 Vrouwen Versierd. Klik op het portret om details te kunnen zien en de beschrijving te lezen. Wil je liever alles zien klik dan hier. Mocht je een aantal portretten life willen bekijken in mijn atelier, neem dan contact met me op.

Vergelijk hier je Favorieten